12 touko 2017

Suomalaiset tähdet Dentsu Aegis Networkin toteuttamassa SOS-Lapsikylän kampanjassa

Lapsia, nuoria ja heidän perheitään tukeva hyväntekeväisyysjärjestö SOS-Lapsikylä haluaa antaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden unelmoida ja tavoitella unelmiaan perhetaustan lähtökohdista riippumatta. Tämä tavoite konkretisoituu ainutlaatuisessa ja uudenlaisessa hyväntekeväisyyskampanjassa Suuria Unelmia, jonka ovat toteuttaneet koko konsernimme Dentsu Aegis Networkin eri yksiköistä koostuva tiimi yhdessä Cocoan sekä Sanoman kanssa.

Anthonyn oma onnellinen tarina antoi lähtökohdat Suuria Unelmia -kampanjalle sekä valokuvanäyttelylle että kirjalle jossa päätähtinä nähdään julkisuudesta tuttuja tähtiä kuten laulajat Jenni Vartiainen ja Robin sekä juontaja Jaajo Linnonmaa.

Kampanjan suunnittelussa on alusta asti vahvasti ollut mukana useampi vizeumlainen. Strategic Plannerimme Sebastian Örn kommentoi kampanjaa:

- Projektiin vapaaehtoisia ilmoittautuneita saatiin kaikista Dentsun yksiköstä. Oli hienoa huomata, että tarkoitus liikuttaa ja halukkuutta osallistua oli – enemmänkin jopa, kuin mitä meillä on ollut mahdollisuus eri tehtäviä jakaa.

Kyseessä ei ole vain kampanja, vaan ainutlaatuinen tarina. Arvostettu valokuvaaja Anthony Ubaud kasvoi itse Espoon Tapiolan SOS-Lapsikylässä ja hän haluaa nyt antaa takaisin järjestölle kiitoksena saamastaan tuesta ja mahdollisuuksista.

- Kannustavan lapsuuden itsekin kasvaneena on liian helppo unohtaa, että kaikki eivät samoista lähtökohdista elämään ponnista – niin epäreilua kuin se onkin. SOS-Lapsikylä tekee tärkeää työtä tätä vääryyden kuoppaa tasoittaen, mistä syystä se ansaitsee osallistumiseni myös henkilökohtaisen lahjoitussumman muodossa, Örn kertoo.

Kampanja haluaa herättää keskustelua unelmoinnin ja harrastusten merkityksestä lapsen ja nuoren elämässä. Koskaan ei tiedä mihin lapsena aloitettu harrastus voi johtaa tai mitä esteitä unelmoinnin voima voi ylittää.

Löydät kampanjan muun muassa seuraavissa kanavissa:

Kampanjasivusto: http://unelma.sos-lapsikyla.fi/